Golfen Populair

marker 500 weergaves

Golfen
Afbeelding: Goese Golf Goes

Golfen in Zeeland.

Het kan niet anders dan dat Zeeland golfers alle ruimte biedt. Nergens in Nederland zijn er zoveel banen die de zilte zeewind en de vele zonuren als extra hebben.

Goes

Op korte afstand van ons park vindt u De Goese Golf. De golfbaan is een polderbaan op 12 van de 18 holes heeft de speler te maken met waterhazards. Er is tevens een 9-holes par 3 baan.

Dit is het grootste golfcomplex van Zeeland. Hier vind je onder andere een uitdagende 18 holes wedstrijdbaan. Het is een fraaie, waterrijke parkbaan. Aangelegd in het Zeeuwse polderlandschap. De baan heeft brede fairways, kreken en waterpartijen.

Walcheren

De Domburgsche Golfbaan is een van de oudste golfbanen in Nederland. De ligging in de duinen maakt de Domburgsche tot een echte ‘links’ course. Natuurlijk met uitzicht op zee. De golfbaan wordt vaak omschreven als een van de mooiste 9-holes banen van het land. De wind maakt iedere ronde extra uitdagend. Ook op Walcheren is Golfbaan De Zeeuwsche. Deze ligt aan de rand van Middelburg. Het is een prachtige 9 holes baan. Kenmerkend is de grote hoeveelheid water. Hierdoor is de baan ook een uitdaging als je een ervaren golfer bent.

Zuid-Beveland

De ligging van Golfcentrum Reymerswael in Rilland-Bath is uniek. Aan de Westerschelde. Hier komen Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen samen. Het is een 18-holes sea-side course. Met weidse uitzichten over het Schelde-Rijnkanaal, de Westerschelde en de Brabantse Wal. Eigenlijk is je grootste tegenspeler hier de wind. Die is altijd aanwezig. En geeft nooit op.

De Oesterbaai Wemeldinge Zeeland

Villapark de Oesterbaai

Binnendijk 2-95
4424 NS  Wemeldinge
T: 0113-621444

Direct een woning boeken

Contact

Gasteninformatie

Villapark de Oesterbaai is deelnemer aan bookinholland.com

Eigenaren

Wegwijs in Wemeldinge

wegwijs wemeldinge 250

Oesterbaai Voordeelpas

oesterbaai voordeelcard

Videoimpressie

video